INLINE GER ORGANITZA LA PRIMERA COMPETICIÓ INTERNACIONAL A CASA

El poliesportiu de Ger ha acollit aquest dissabte el primer Open Internacional de Cerdanya, un campionat de patinatge en línia organitzat pel Club Inline Ger, que s’ha estrenat en una competició a la seva pròpia pista.

El poliesportiu de Ger ha acollit aquest dissabte el primer Open Internacional de Cerdanya, un campionat de patinatge en línia organitzat pel Club Inline Ger, que s’ha estrenat en una competició internacional a la seva pròpia pista.
Després de competir diverses vegades a l’estranger, aquest any han decidit organitzar la primera competició a casa, fet que ha asseguren que ha tingut un valor molt especial i que per això esperen repetir.
La competició ha comptat amb 62 patinadores i patinadors des dels 6 anys d’edat, sumant els locals i d’altres clubs espanyols i francesos.


Al llarg de tota la jornada, els participants han presentat els seus programes, en les categories de chorus i individual.
El Club Inline Ger es va constituir l’any 2016 i és únic a la comarca en la modalitat de patinatge artístic en línia, una disciplina que s’inspira en la pràctica sobre gel. Va començar amb 15 patinadores i actualment ja compta amb prop de 40 membres. Ja han competit a Tolosa i també a Paris.
L’esdeveniment ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ger, el Consell Comarcal de la Cerdanya i la Diputació de Girona.


Parlen al Vídeo: ANNA JOVÉ, PRESIDENTA CLUB ESPORT GER