INSCRIPCIONS OBERTES PER A LES MÉS DE 700 PLACES DEL FESTIVAL DEL JOC DEL PIRINEU

El Festival del Joc del Pirineu ofereix aquesta setena edició 700 places i 80 activitats, en una seixantena de localitzacions diferents. Les inscripcions a les experiències lúdiques singulars ja es poden realitzar al web de l’esdeveniment.

La setena edició del Festival del Joc del Pirineu ja ha obert inscripcions per a participar en les diferents experiències lúdiques singulars, a través del web del certamen. En aquesta edició s’ofereixen més de 700 places i 80 activitats, en una seixantena de localitzacions diferents per tota la ciutat. 

Com a novetat, enguany, el divendres a la tarda ja es podrà jugar al Centre Cívic El Passeig, a la sala Sant Domènec, a la Sala La Cuina i a la Immaculada. La plaça Soldevila i el CETAP s’afegiran, com espais, dissabte i diumenge.

Diferents associacions de la ciutat organitzen novament propostes, durant el festival. Així doncs, 39 establiments impulsen els Daus infiltrats i Endevina els jocs, a través dels diferents aparadors dels comerços. 

D’altra banda, cinc restaurants de la Seu d’Urgell també participen al certamen amb propostes gastronòmiques que conviden a jugar. 

El Festival del Joc del Pirineu tindrà lloc del 31 de març al 2 d’abril, a la capital alt urgellenca.