INVENTARI D’HABITATGES BUITS A LA SEU D’URGELL

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell impulsa un inventari d’habitatges buits al municipi per establir propostes i actuacions. L’estudi es presentarà al públic durant el mes d’abril.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha encarregat un estudi per tenir un inventari actualitzat dels habitatges buits que hi ha al municipi, tant de propietat pública com privada. La primera fase, que va començar al gener, és la recopilació de dades a través del padró municipal d’habitants i dels consums domèstics, especialment d’aigua. 

En una segona fase, uns enquestadors visiten presencialment aquests 700 pisos en diferents moments del dia, per saber si hi viu algú, i que l’estudi sigui el més fidel a la realitat possible. 

Una vegada finalitzi l’estudi es podran establir propostes i actuacions per aprofundir en la problemàtica de l’habitatge.  

La iniciativa finalitzarà el mes d’abril, quan es presentarà al públic. L’inventari, amb un pressupost d’un 11.000 euros, compta amb una subvenció de la Diputació de Lleida i del Consell Comarcal de l’Alt Urgell. 

Parlen al vídeo:

JORDI MAS, REGIDOR D’HABITATGE DE LA SEU D’URGELL