ISONA I CONCA DELLÀ VIU AMB INTENSITAT EL RETORN DE LA FIRA DEL BOLET

Isona i Conca Dellà ha tornat a celebrar aquest cap de setmana la Fira del Bolet, la Boletus. Després de tres anys interrompuda per la pandèmia, la fira ha arribat a la 18a edició.

Isona i Conca Dellà ha tornat a celebrar aquest cap de setmana la Fira del Bolet, la Boletus. Després de tres anys interrompuda per la pandèmia, la fira ha arribat a la 18a edició. Les diverses activitats que s’han programat han tingut una bona afluència de públic i les penyes boletaires del poble s’han tornat a reunir per elaborar les seves tradicionals cistelles artístiques, que s’han exposat aquest diumenge a la fira i que van sortir a plegar dissabte al bosc. Una de les activitats més tradicionals de la fira.

Aquest any però s’ha optat per no fer el concurs i que la finalitat fos només d’exhibició.
Arran de la pluja, la fira es va traslladar al poliesportiu d’Isona, però això no va impedir la presència d’una quinzena de paradistes així com la cercavila i una actuació dels infants de l’escola acompanyats per la mascota ‘Boletus’.
I dissabte al matí ja es va fer una sortida guiada al bosc i un tast de bolets al vespre combinat amb cervesa.

L’alcaldessa del municipi, Rosa Amorós, ha ressaltat la cultura boletaire que hi ha entre la població i el fet que aquesta activitat també sigui un important atractiu de la zona.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, ALCALDESSA D’ISONA I CONCA DELLÀ