BONA ACOLLIDA DE LES ACTIVITATS DEL SENDERI MALGRAT LES ANUL·LACIONS PER LA PLUJA

El Senderi, el Festival de Senderisme de Sort, la Vall d’Àssua i el Batlliu, ha tingut una bona acollida. Al llarg de divendres i fins diumenge es van fer diverses activitats vinculades amb patrimoni natural i cultural de la zona.

El Senderi, el Festival de Senderisme de Sort, la Vall d’Àssua i el Batlliu, ha tingut una bona acollida. Al llarg de divendres i fins diumenge es van fer diverses activitats vinculades amb patrimoni natural i cultural de la zona. Des de l’organització han destacat que s’han omplert gairebé totes les places amb assistents que han vingut tant de la comarca com d’altres zones de Catalunya.

La nota negativa del festival ha sigut la pluja, que ha obligat a suspendre dues activitats: divendres una caminada sobre éssers mitològics i llegendes, i dissabte al matí i l’ascensió al cim del Montsent de Pallars. La resta de propostes s’han pogut fer amb normalitat. Unes activitats que cada any es renoven.

Precisament diumenge es va programar una de les novetats, la rememoració de l’ofici de traginer amb l’acompanyament d’un ruc i que està adaptada a persones amb diversitat funcional.
El Senderi posa fi al calendari de Festivals de Senderisme dels Pirineus i després d’aquesta segona edició vol consolidar aquest format adaptant-se a les necessitats del públic.

Parlen al vídeo:

MAR TERENA, TÈCNICA OCUPACIÓ I DESENVOLUPAMENT LOCAL SORT
MARC I CARLA, PARTICIPANTS