JOSEP CASTELLS HA ESTAT NOMENAT DELEGAT DEL GOVERN A L’ALT PIRINEU I ARAN

El Govern ha acordat en la reunió d’aquest dimarts nomenar al pallarès Josep Castells com a delegat de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran. També s’ha aprovat la designació de la cerdana Roser Bombardó com a directora general de Polítiques de Muntanya i Litoral.

El Govern ha acordat en la reunió d’aquest dimarts nomenar al pallarès Josep Castells com a delegat de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran. Tal com s’havia avançat aquest cap de setmana, l’exalcalde de Castell de Mur i actual president regional d’Esquerra a l’Alt Pirineu i Aran ha estat l’elegit per substituir a l’alturgellenc Ricard Pérez, cessat arran de la sortida de Junts del Govern, que s’ha acomiadat posant en valor la feina feta i la posada en marxa del desplegament de Govern a la vegueria.
Josep Castells des de l’any 1985 ha treballat de responsable i administrador de diferents equipaments de la Generalitat de Catalunya a Balaguer, Tremp, la Pobla de Segur, Sort i Vielha. I des de l’any 1999 ha estat vinculat a la política local i comarcal.
Aquest dimarts també s’ha aprovat la designació de la cerdana Roser Bombardó com a directora general de Polítiques de Muntanya i Litoral, en substitució de l’alturgellenc Jesús Fierro, cessat també arran de la sortida de Junts del Govern.
El Govern destaca que Bombardó té més de 15 anys d’experiència en gestió multifuncional del medi natural en l’àmbit de la consultoria forestal i ambiental. I també porta molts anys vinculada a la política local i comarcal.