JA DISPONIBLES LES ENTRADES PER A LA NOVA EDICIÓ DEL FEMAP

L’onzena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus posa a la venda les entrades pels 55 concerts, programats entre l’1 de juliol i el 21 d’agost, que comptaran amb la participació de 21 grups i solistes de prestigi, a 38 municipis de Catalunya, Andorra i Catalunya nord.
Els preus de les entrades oscil·len entre els 13 i els 20 euros, segons si és tarifa normal o tarifa reduïda, a la qual poden accedir col·lectius amb un acord de col·laboració amb el FeMAP, joves entre 15 i 25 anys i persones majors de 65. D’altra banda, amb una aportació de 10€, com a amic del FeMAP, també s’accedeix a tots els concerts a través d’entrada reduïda.
El FeMAP segueix oferint Packs turístics que combinen entrada a diferents concerts amb ofertes d’allotjament.
Enguany també s’aposta per una oferta complementària a la musical per promocionar el patrimoni local, gastronòmic i natural del Pirineu. En aquest sentit, s’ofereixen 50 activitats incloses amb el preu de l’entrada. Com a novetat en aquesta edició s’afegeixen els Concerts amb gust, 7 cites que es faran al migdia i oferiran un tast de productes de km 0.
Les entrades per a la programació d’aquesta onzena edició del Festival ja es poden adquirir a través del seu web femap.cat.