JA SÓN 50 LES ENTITATS COL·LABORADORES DEL GEOPARC ORÍGENS

El Geoparc Orígens ha dut a terme la primera trobada d’entitats col·laboradores del Geoparc. Una jornada que ha servit per donar a conèixer les trenta noves entitats que s’han unit al projecte.

El Geoparc Orígens ha dut a terme la primera trobada d’entitats col·laboradores del Geoparc. Una jornada que ha servit per donar a conèixer les trenta noves entitats que s’han unit al projecte, al mateix temps que ha servit per fer un intercanvi d’experiències entre totes explicant les diferents col·laboracions que fan.

Amb aquestes incorporacions, el Geoparc Orígens ja suma 50 entitats col·laboradores. Precisament UNESCO valora que hi hagi una àmplia xarxa de col·laboradors, ja que és un punt també per potenciar la dinamització del territori, una de les bases dels geoparcs.

Aquest acte s’ha fet coincidint amb la setena Setmana dels Geoparcs Europeus, durant la qual també hi ha programades altres activitats: una exposició a la Dinosfera, una activitat de realitat virtual al Museu de la Conca Dellà, una sortida a l’Estany de Montcortés i una activitat de land art a l’embassament de Sant Antoni.

Parlen al vídeo: GUILLEM PURAS, COORDINADOR DEL GEOPARC ORÍGENS