JEWELL TUNSTULL SEGUIRÀ DEFENSANT LA SAMARRETA BLANC-I-BLAVA

La nord-americana, Jewell Tunstull, jugarà una temporada més amb el Cadí La Seu, on disputarà la Lliga Femenina Endesa i l’EuroCup Women amb la samarreta blanc-i-blava.

Jewell Tunstull renova amb el Cadí La Seu i seguirà defensant la samarreta blanc-i-blava una temporada més. La nord-americana, que disputarà la Lliga Femenina Endesa i l’EuroCup Women, es mostra molt il·lusionada per afrontar nous reptes i assegura que li encanta la ciutat, l’equip i l’afició.

“m’han dit que segueixi somrient, s’han acostat a mi al carrer i m’han dit que els hi agrada com jugo. M’han donat la confiança que necessitava per créixer durant la temporada, espero continuar endavant”. Aquesta serà la primera vegada que la jugadora renova en un equip i continuarà una segona temporada.

“És la primera vegada que realment estic feliç, em sento com a casa i crec que l’altra gent també sent el mateix respecte a mi, així que estic emocionada”.
Des de la direcció del Sedis Bàsquet afirmen que no és fàcil retenir jugadores que no són nacionals o catalanes i en el cas de Tunstull creuen que ha tingut una gran integració amb l’equip i ja fet una temporada de menys a més.
Per part de l’entrenador, Jordi Acero, assegura que és una jugadora que aporta molt, tant pel que fa a fora i dins la pista.
Tunstull és la desena jugadora que s’incorpora al Cadí la Seu per aquesta temporada 2022-2023.

Parlen al vídeo: JEWELL TUNSTULL, JUGADORA CADÍ LA SEU