JOAN GANYET PUBLICA EL NOU LLIBRE DE FOTOGRAFIES ‘SCHERZO D’ITÀLIA’

‘Scherzo d’Itàlia’ és la darrera publicació de Joan Ganyet que tanca la trilogia de llibres de fotografia. L’obra és un exercici experimental per comparar la creativitat dels italians d’avui en dia amb els de l’època del Renaixement.

Joan Ganyet publica el seu darrer llibre ‘Scherzo d’Itàlia’, un exercici experimental per saber si els italians d’avui en dia conserven la creativitat de l’època del Renaixement. L’obra recull alguns dels artistes més rellevants i els compara amb la creativitat més actual, que s’expressa en els murs de diferents ciutats italianes. 

El llibre està format per una vuitantena de fotografies, articles sobre artistes del Renaixement i la col·laboració d’Anna Martí, Valeria Conte, Giorgio Negri i Juan Cal. L’obra posa en relació el Renaixement amb el context actual. 

‘Scherzo d’Itàlia’ tanca la trilogia de llibres de fotografia que va començar amb Pell i va seguir amb Tolstoi Traces. Ganyet, però, que creu que no s’ha d’estar mai parat, explica que ja ha viatjat a La Rioja i al País Basc, i té nou material que veurà la llum en un futur. 

Parlen al vídeo: JOAN GANYET, ARQUITECTE I FOTOGRAF