EL CONSELL COMARCAL CONTRACTARÀ 4 PERSONES PER LA NOVA ÀREA D'IGUALTAT I FEMINISMES

El Consell Comarcal de Cerdanya reforçarà l’Àrea de Benestar i Acció Social amb la contractació de quatre persones que s'incorporaran a l'Àrea d’Igualtats i Feminismes. L'ens preveu posar en marxa enguany el nou local de Serveis Socials, situat a tocar de l'actual.

El Consell Comarcal de Cerdanya reforçarà l’Àrea de Benestar i Acció Social amb la contractació de quatre persones que s'incorporaran a l'Àrea d’Igualtat i Feminismes. D’aquesta manera es vol donar una millor atenció a la ciutadania.

Aquestes, juntament amb la resta de persones treballadores de Serveis Socials, es traslladaran al nou local que l’ens va adquirir l’any passat per un import de 360.000 euros. Es tracta del local que hi ha a tocar de l’actual, el qual permetrà doblar les dependències, a més de millorar les condicions de treball de la plantilla i l'atenció als usuaris.  

Recordem que l'actual seu de Serveis Socials es va remodelar fa un parell d'anys.

Les obres de remodelació del nou local començaran en els pròxims mesos amb l’objectiu de posar-lo en funcionament aquest mateix any. Des de l’ens confien en rebre alguna subvenció per finançar part del cost dels treballs. De moment disposen d’un ajut del Ministeri de Transició Energètica per canviar tots els vidres exteriors per tal de tenir una millor eficiència energètica de la instal·lació.

Parlen al vídeo: CRISTINA ROTELLÀ, VICEPRESIDENTA DEL CONSELL COMARCAL DE CERDANYA