JORNADA ESPORTIVA A LA SEU D’URGELL PER INICIAR LA NOVA TEMPORADA

El Club d’Hoquei Cadí ha presentat oficialment els equips per aquesta temporada, a la Seu d’Urgell. Paral·lelament l’Atlètic Club La Seu d’Urgell ha celebrat la segona edició del memorial José Luís López, ‘Pepelu’.

La Seu d’Urgell viu una nova jornada esportiva a la ciutat on diferents esdeveniments s’han celebrat al Palau d’Esports i al Poliesportiu municipal. Per una banda, el Club d’Hoquei Cadí ha celebrat fins a 6 partits de les diferents categories de l’entitat, durant els quals s’ha realitzat la presentació oficial dels equips per a la nova temporada. La jornada d’hoquei a la ciutat urgellenca ha finalitzat amb un partit de l’equip que competeix a Primera Catalana.

Encara que enguany el club no ha apostat per fitxatges externs, l’objectiu segueix sent arribar a playoff i pujar a Nacional Catalana.
D’altra banda, l’Atlètic Club La Seu d’Urgell ha celebrat la segona edició del memorial José Luís López, més conegut com a ‘Pepelu’. Durant aquest ha tingut lloc el primer partit de la categoria infantil, que s’estrena enguany.

L’entitat, amb poc més d’un any de recorregut, compta amb 4 equips. La presentació oficial d’aquests tindrà lloc El club farà la presentació oficial dels equips el dissabte que ve, 24 de setembre, al Poliesportiu municipal.

Parlen al vídeo:

JOAN GARRETA, PRESIDENT CHPA CADÍ

 ÈRIC VILA, COORDINADOR ESPORTIU ATLÈTIC CLUB LA SEU D’URGELL