JORNADA SOBRE ELS REPTES DE LES EMPRESES AGROALIMENTÀRIES DE MUNTANYA

Març 3, 2022 - 04:58
Març 9, 2022 - 05:22

L’Escola Agrària del Pallars ha organitzat aquest dijous una jornada tècnica sobre reptes de les empreses agroalimentàries de muntanya on ha posat en debat el model productiu de les empreses alimentàries de les comarques del Pirineu i les ha convidat a dir-hi la seva per fer front als reptes de futur de forma conjunta.

Durant la jornada s’ha presentat també l’escola i la seva formació. Conjuntament amb el programa “Al teu gust aliments del Pallars”, associacions professionals i empreses del territori, es treballa en una estratègia per a reforçar el sector agroalimentari, garantir l’equilibri territorial i fixar l’activitat econòmica.

Dins de la formació reglada s’ofereix el curs “Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya”, que és una oferta parcial d’un cicle formatiu de grau superior de “Processos i qualitat en la indústria alimentària”. També s’oferta una formació contínua que és molt adaptable a les necessitats del sector.

Des de l’escola es destaca el gran potencial que el sector agroalimentari té al Pirineu i es vol ajudar a que aquest sector tiri endavant i tingui un relleu generacional.

Parlen al vídeo:
MARI PAU MONTORO, CAP DE PROGRAMES DE L’EA PALLARS
ALBA VILA, DIRECTORA DE L’ESCOLA AGRÀRIA DEL PALLARS