JUAN CAL FA EL PAS A LA NOVEL·LA NEGRA AMB ‘CRIM AL BANCAL’

La Seu d’Urgell ha acollit la presentació del llibre ‘Crim al bancal’, del periodista Juan Cal, que després de quaranta anys a la professió i tres obres en castellà, ha fet el pas a la novel·la negra, escrita en català

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell ha acollit, aquest dimecres a la tarda, la presentació del llibre ‘Crim al bancal’, del periodista Juan Cal, acompanyat per l’exalcalde de la ciutat, Joan Ganyet. 

Després de 40 anys a la professió i de tres llibres, en castellà, aquesta és la primera novel·la en català i de gènere negre, de Cal. Tot i això, l’autor assegura que l’obra també té lloc per a l’humor. 

La trama tracta temes sobre la corrupció política, la violència o la injustícia, que es contraposen a un món d’amistat i respecta. L’autor vol que la novel·la serveixi per una reflexió sobre l’evolució de la societat, les xarxes socials i la falta d’empatia. 

Si la resposta dels lectors és positiva, Cal explica que aquesta serà la primera obra d’una trilogia, que ja té preparada. 

Parlen al vídeo: JUAN CAL, AUTOR ‘CRIM AL BANCAL’