LA JORNADA D’ESTUDIS POSTOBLIGATORIS MOSTRA UNA TRENTENA DE FORMACIONS A LA COMARCA

La Jornada d’Estudis Postobligatoris ha comptat amb la participació d’una desena de centres, que han ofert més de trenta possibilitats perquè l’alumnat pugui continuar amb la seva formació al territori.

Una desena de centres educatius i escoles han participat a la Jornada d’Estudis Postobligatoris, a la Seu d’Urgell, on han ofert una trentena de cursos i formacions. La proposta, que s’ha tornat a organitzar després de la pandèmia, té per objectiu unir en un espai totes les opcions perquè alumnat i famílies resolguin dubtes. La jornada també ha comptat amb la participació de centres d’Andorra i la Cerdanya, per donar a conèixer més possibilitats del territori. 

En la jornada s’ha pogut trobar oferta d’estudis de Batxillerat, de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, del Conservatori dels Pirineus, l’Escola Oficial d’Idiomes o el Centre de Formació d’Adults. 

Entre les formacions també hi ha hagut informació de l’Itinerari Formatiu Específic, que va començar fa tres anys a l’Institut Joan Brudieu, adreçat a persones amb discapacitat lleu.

La Jornada ha tancat amb una taula rodona per mostrar experiències d’altres persones, que han estudiat a la comarca. 

Parlen al vídeo:

ÍNGRID COLILLES, TÈCNICA DE JOVENTUT DE L’OJAU

RUTH CARREÑO, PROFESSORA DE L’IFE A L’INS JOAN BRUDIEU