ELS BANYS TERMALS DE LLÍVIA, OBERTS CADA DIA I DE PAGAMENT

Els banys termals de Llívia, situats al parc de Sant Guillem, ja obren de dilluns a diumenge. Després d'un període de prova on l'entrada era lliure, a partir d'ara els banyistes hauran de pagar un tiquet per poder fer ús de les instal·lacions.

Els banys termals de Llívia, situats al parc de Sant Guillem, ja obren de dilluns a diumenge d'11 a 19h. Després d'un període de prova on l'entrada era lliure, a partir d'ara els banyistes hauran de pagar un tiquet per poder fer ús de les instal·lacions. L'ajuntament ha establert una entrada de set euros per als adults i 4,50 euros per als infants fins a 12 anys i per als majors de 65 anys. També existeixen abonaments de deu dies per 48 euros i entrada combinada banys i museu per 9 euros. Per accedir a la sauna 30 min cal pagar dos euros.

Així, doncs, els banys termals de Llívia s'afegeixen a l'oferta de de banys termals de Cerdanya. El servei llivienc ofereix aigua termal sulfurosa, de 32-38 graus, en quatre piscines, i a l’aire lliure. Té una capacitat de 90 persones.

Recordem que els banys s'han pogut obrir després d’aconseguir apujar la temperatura de l’aigua amb energia renovable, ja que aquesta sortia del subsòl a uns 31 graus centígrads, insuficients per al bany durant l’hivern.