JUDIT NEDDERMANN OFEREIX UN CONCERT A BELLVER PER LA FIRA DE SANT LLORENÇ

La cantant de Vilassar de Mar, Judit Neddermann, ha ofert aquest dijous al vespre un concert a Bellver de Cerdanya. La interpretació s’ha dut a terme al Parc central del poble en el marc de la 40ª Fira de Sant Llorenç.

En el marc de la 40ª edició de la Fira de Sant Llorenç que es s’ha celebrat aquest dijous a Bellver de Cerdanya, en que s’han dut a terme un mercat d’alimentació artesanal i varies propostes lúdiques i culturals, la cantautora de Vilassar de Mar Judit Neddermann ha estat qui ha clos la jornada. Ho ha fet amb un concert a l’aire lliure al parc central del poble que ha aplegat a centenars de persones. 

Acompanyada de la seva banda i amb una guitarra acústica a la mà, Neddermann ha interpretat alguns dels seus temes més recents com ‘Celebrar’ i ‘Llum al cel’, part del seu nou disc ‘LAR’.  Els ritmes de jazz i pop de la seva música, així com les llums vespertines de la vetllada, han generat entre els assistents un ambient de tranquil·litat.

Prèviament al concert de la cantant, la tarda de la Fira de Sant Llorenç ha ballat a la plaça Major de Bellver al ritme de l’aula de danses dirigida per Pep Lizandra. També s’ha pogut assistir a la mostra de Joves Acordionistes de l’Escola Folk del Pirineu i a dues cercaviles pel poble.