ASSUMPTA SANTIRÓ OMPLE EL MOLÍ DE L’OLI DE LA POBLA AMB LA SEVA PINTURA I DIBUIXOS

El Molí de l’oli de la Pobla de Segur acull aquests dies l’exposició de pintures i dibuixos d’Assumpta Santiró. L’artista porta més de 30 anys vinculada familiarment amb el Pallars Jussà i des del primer moment es va sentir atreta pels seus paisatges.

El Molí de l’oli de la Pobla de Segur acull aquests dies una exposició de pintures i dibuixos d’Assumpta Santiró. L’artista porta més de 30 anys vinculada familiarment amb el Pallars i des del primer moment es va sentir atreta pels seus paisatges. La mostra, de fet, reflecteix en bona part aquesta passió, ja que la majoria d’obres que s’hi exposen són de paisatges poblatans i pallaresos

Els olis de Santiró són de traç impressionista, profunds i lluminosos, amb muntanyes agrestes i escarpades, colors del capvespre i cels carregats de núvols de tempesta. A banda, a la mostra també hi ha inclòs alguns retrats. Durant la seva trajectòria, Santiró ha fet nombroses exposicions individuals i també col·lectives.

Aquesta és la tercera exposició que fa a la Pobla de Segur, tot i que de l’última ja en fa prop de 20 anys, i assegura que li agrada molt l’espai del Molí de l’oli com a lloc per mostrar la seva obra. L’exposició es podrà veure fins el 2 de setembre, els dijous, divendres i dissabtes, de sis de la tarda a vuit del vespre.

Parlen al vídeo:  ASSUMPTA SANTIRÓ, PINTORA