JUNTS ASSEGURA QUE LA SEVA PRESSIÓ HA FET QUE EL GOVERN IMPULSI PROJECTES A L’ALT PIRINEU

A la Seu d’Urgell el president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha assegurat que els projectes impulsats pel Govern a l’Alt Pirineu i Aran, han estat gràcies a una moció presentada per Junts.

Mentrestant a la Seu d’Urgell, des de Junts per Catalunya han assegurat que els últims projectes presentats pel Govern a l’Alt Pirineu i Aran, és a dir, la millora de Comiols, el nou CAP d’Esterri d’Àneu i els estudis d’infermeria, s’han impulsat gràcies a la moció presentada pel grup. Asseguren que totes aquestes propostes ja estaven preparades pels anteriors consellers i l’actual govern les havia ignorat. 

La moció presentada per Junts, que va ser aprovada, demanava els diners necessaris per a la construcció de l’edifici d’INEFC Pirineus, l’impuls de la unitat docent d’infermeria, la millora de les vies de Comiols, Boixols i la L-500, entre Pont de Suert i Caldes de Boí, així com l’heliport nocturn del SEM per a l’Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà.

El Parc del Segre ha estat el punt central de la visita del president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, a la Seu d’Urgell. 

Parlen al vídeo:

ALBERT BATET, PRESIDENT DEL GRUP PARLAMENTARI DE JUNTS PER CATALUNYA

JORDI FÀBREGA, DIPUTAT AL PARLAMENT DE CATALUNYA PER JUNTS