LA MOLINA TORNA A ACOLLIR ELS CAMPIONATS DEL MÓN DE PARASNOWBOARD

Una cinquantena d'esportistes de fins a 19 països han participat del 8 al 17 de març al campionat del món de parasnowboard que s'ha disputat a la Molina. Els i les participants han competit en dues modalitats: l'snowboard cross i el Dual Banked Slalom.

Una cinquantena d'esportistes de fins a 19 països han participat del 8 al 17 de març al campionat del món de parasnowboard que s'ha disputat a la Molina. Es tracta d'un certamen oganitzat per la Federació Internacional d'Esquí i Snowboard (FIS). La competició ha tingut lloc a l'àrea de Torrent Negre, a les pistes Els Plans i Solei.

El complex acull des dels seus inicis competicions internacionals. De fet, l'estació cerdana és un exemple de l'esport inclusiu a tots els nivells.El 2009 va rebre el premi especial IAKS (Associació Internacional per a Instal·lacions Esportives i Recreatives), sent la segona estació del món en obtenir-lo. 

Els i les participants han competit en dues modalitats: l'snowboard cross i el Dual Banked Slalom. Tots ells valoren els resultats, l'experiència i, sobretot, el fet de donar visibilitat a l'esport inclusiu.

El 2008, La Molina va organitzar una prova d'esquí alpí femení de la Copa del Món, coincidint amb el centenari de l'esquí a Catalunya. Tres anys més tard, el gener de 2011, acollia els Campionats del Món de snowboard i el 2012, la Copa del Món d’Snowboard, entre moltes altres proves internacionals que l'estació cerdana ha acollit els darrers anys.

Parlen al vídeo: 

 MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA

 RAQUEL MARTÍNEZ, ESPORTISTA EQUIP PARALÍMPIC ESPANYOL

 IRATI IDIAKEZ, ESPORTISTA EQUIP PARALÍMPIC ESPANYOL

EMILIO REDONDO, ESPORTISTA EQUIP PARALÍMPIC ESPANYOL