JUNTS INSTA AL GOVERN A DESPLEGAR EL CONVENI SANITARI AMB ANDORRA

Junts per Catalunya demana al Govern que es faci efectiu el desplegament del conveni de cooperació sanitària amb Andorra, que es va signar a inicis de febrer. El protocol ha de servir per ampliar les prestacions sanitàries actuals.

El vicealcalde de la Seu d’Urgell i diputat de Junts x Catalunya, Jordi Fàbrega, ha presentat una resolució al Parlament de Catalunya per demanar al Govern que desplegui el conveni de cooperació sanitària amb Andorra, signat a inicis d’aquest febrer. Tot i que Fàbrega reconeix que amb les eleccions d’Andorra, el dia 2 d’abril, no és bon moment per iniciar converses polítiques, assegura que encara no han començat els treballs tècnics. 

El conseller de Salut, Manel Balcells, en declaracions durant la visita als terrenys del nou hospital comarcal, va assegurar que millorar els acords amb Andorra no és una prioritat. 

El protocol ha de servir per ampliar les prestacions sanitàries actuals dels pacients de l’Alt Urgell al Principat, com són, la diàlisi i algunes proves complementàries. 

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, VICEALCALDE DE LA SEU D’URGELL