EL GRUP DE RECERCA CREA UN NOU CICLE DE CONFERÈNCIES DEDICAT A LA CIÈNCIA

EL GRUP DE RECERCA CREA UN NOU CICLE DE CONFERÈNCIES DEDICAT A LA CIÈNCIA. EN TOTAL SE N'HAN PROGRAMAT 5 ADREÇADES A TOTS ELS PÚBLICS, EN ESPECIAL AL PÚBLIC JOVE.

El GRC ha decidit crear un nou cicle de conferències dedicat a la ciència. Aquest, portarà el títol de 'Parlem de Ciència' i comptarà amb un total de cinc xerrades, totes dirigides al gran públic i, en especial, als joves, a fi d’incrementar l’interès per aquesta àrea del coneixement.

El cicle començarà dissabte 15 d'abril amb la conferència “Els desllorigadors contra el canvi climàtic: materials i sostenibilitat”, a càrrec de Xavier Obradors, físic i director de l’Institut de Ciènciade Materials de Barcelona (CSIC). Divendres 21 d'abril serà el torn de 'Les criptomonedes: l’or del segle XXI?”, per l'economista Joan Pujol. L'endemà el professor de Paleontologia Joan Madurell Malapeira de la UAB parlarà de “Ecosistemes pirinencs durant l’edat de gel”. Divendres, 28 d’abril, el biòleg del CREAF desgranarà el seu saber sobre 'Les espècies invasores' i el 29 d'abril', l'enginyera telemàtica Marta Bertran oferirà la conferència “ALICE en el país de les meravelles. Una cerdana al cor del CERN”.

Totes les conferències tindran lloc al Museu Cerdà de Puigcerdà i començaran a les 19h. Recordem que són obertes a tothom.