JUNTS PER CATALUNYA RECLAMA ELS SERVEIS TERRITORIALS A L’ALT PIRINEU I ARAN

Junts per Catalunya ha registrat una proposta de resolució al Parlament perquè el Govern posi en funcionament les seus dels serveis territorials a l’Alt Pirineu i Aran, aquest inici de 2023. L’anunci es va fer el 2022 però, fins el moment, no s’han complert els temps establerts.

El grup parlamentari de Junts per Catalunya ha registrat una proposta de resolució, on demana al Govern, que les seus dels serveis territorials de la Generalitat, a la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran, entrin en funcionament el primer semestre de 2023. 

Des del partit han recordat que el desplegament es va anunciar el març de 2022 i que enguany s’hauria de finalitzar la implementació, tot i que no s’ha complert amb els temps establerts. Algunes delegacions ja haurien d’estar en funcionament.

D’altra banda, el president de Junts a l’Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez; juntament amb el de les Terres de Lleida, Eloi Bergós; s’han reunit a Brussel·les amb Puigdemont per tractar la decisió del Govern espanyol, que ha desestimat 335 sol·licituds d’inversions en projectes locals d’energia neta. 

Els eurodiputats de Junts s’han compromès a registrar una pregunta al Parlament europeu, per demanar explicacions. De la mateixa manera ho ha fet la senadora de Junts per Catalunya al Senat, Mayte Rivero.