JUNTS PER TREMP HA PRESENTAT L’EQUIP I ELS REPTES SORGITS DEL PROCÉS PARTICIPATIU

El grup de Junts per Tremp ha presentat a l’Espai cultural La Lira la seva candidatura de cara a les properes eleccions municipals del 2023.

El grup de Junts per Tremp ha presentat a l’Espai cultural La Lira la seva candidatura de cara a les properes eleccions municipals del 2023. Si bé el nom del cap de llista ja fa mesos que es coneix i també la resta d’integrants, aquest dijous al vespre s’ha desvetllat l’ordre amb que van i els punts principals de la seva aposta, sortits d’un procés participatiu engegat al 2022.

La llista de Junts compta amb els tres regidors del grup actualment a l’equip de govern del consistori, però amb moltes cares noves, començant per mateix alcaldable, i que es destaca que provenen de diferents àmbits per abraçar totes les sensibilitats municipals.

Delgado és advocat de professió i molt vinculat amb el món de l’associacionisme. Durant l’acte s’han presentat els diferents membres de la llista i les inquietuds de cadascú. I s’ha comptat amb la participació de l’exconsellera Violant Cervera.

Parlen al vídeo: QUIM DELGADO, ALCALDABLE PER JUNTS PER TREMP