LA 32a MOSTRA DE CUINA POPULAR AMB NAPS EXHAUREIX ELS 500 TIQUETS

Ger acollirà diumenge la 32a Mostra de Cuina Popular amb naps de Cerdanya, una cita gastronòmica de tardor que posa en valor els productes locals i on el nap n'és el protagonista. L'ajuntament ja ha venut els 500 tiquets que va posar a la venda

Ger acollirà diumenge la 32a Mostra de Cuina Popular amb naps de Cerdanya, una cita gastronòmica de tardor que posa en valor els productes locals i on el nap n'és el protagonista. L'ajuntament ja ha venut els 500 tiquets que va posar a la venda i, fins i tot, hi ha llista d'espera per assistir al dinar, que tindrà lloc al poliesportiu municipal. 

Com sempre, la trentena de mestresses de casa de Ger tornaran a sorprendre els comensals amb les seves elaboracions, com ara embotits, truites o guisats. L'entitat Cuina Pirinenca de Cerdanya ha preparat un menú amb productes de la zona: poma de Nèfol farcida de vedella eco, naps i fruits secs de primer plat i de segon, bacallà amb parmentier de naps i salsa de bolets. També hi seran presents els formatges de Ger.

Des de l'ajuntament expliquen que enguany la collita de naps ha estat especialment difícil però asseguren que la mostra lluirà com cada any.

El format de la mostra serà l'habitual: el primer, segon plat i postres es serviran a taula, mentre que cada comensal podrà agafar els plats que més li agradin fets per les mestresses de casa. Malgrat la majoria de participants són dones, en els últims anys també hi ha hagut participació masculina.

Parlen al vídeo:  ALFONS CASAMAJÓ, ALCALDE DE GER