UNS 300 PROFESSIONALS PARTICIPEN EN LES JORNADES D’EMERGÈNCIES DEL PIRINEU

Uns tres-cents professionals participen en la cinquena edició de les Jornades d’Emergències del Pirineu, que s’han celebrat a la Seu d’Urgell, amb tallers i xerrades escollits segons les característiques de la regió sanitària.

Les Jornades d’Emergències del Pirineu exhaureixen places en la cinquena edició, que s’ha celebrat, aquest 17 de novembre, a la Seu d’Urgell. Unes tres-centes persones han participat en tallers i xerrades, que s’han organitzat entre la zona esportiva i la sala Sant Domènec. La bona resposta a les inscripcions ha fet que algunes activitats s’hagin pogut seguir en línia. 

Les formacions s’han organitzat segons les característiques de la regió sanitària, allunyada dels hospitals de referencia de Catalunya i amb molts pacients traumàtics i amb hipotèrmia. 

Les jornades són un punt de trobada per als professionals, on poder compartir experiències i així actuar de la manera més rapida i eficient possible. 

Les Jornades d’Emergències del Pirineu han estat organitzades per la Fundació Sant Hospital, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. 

Parlen al vídeo:

JOEL BORRAZÁS I BERTA GUÀRDIA, MEMBRES DEL COMITÈ ORGANITZADOR DE LA JORNADA

MONTSERRAT NAVARRA, SOTSCAP TERRITORIAL DEL SEM A LLEIDA I ALT PIRINEU 

 MIQUEL ABRANTES, GERENT DE LA REGIÓ SANITÀRIA DE L’ALT PIRINEU I ARAN