LA BIBLIOTECA COMTAT DE CERDANYA TANCA 15 DIES PER PODER REOBRIR JA ELS NOUS ESPAIS

La Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà estarà tancada al públic durant dues setmanes per poder col·locar el mobiliari i redistribuir el fons als nous espais. És l'últim pas per poder reobrir la nova sala infantil i la sala d'actes, situades on abans hi havia el casal d'avis St Domènec

La Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà estarà tancada al públic durant dues setmanes per poder col·locar el mobiliari i redistribuir el fons als nous espais. És l'últim pas per poder obrir la nova sala infantil i la sala d'actes, situades on abans hi havia el casal d'avis St Domènec, al passeig 10 d'Abril.

La nova sala infantil estarà ambientada en la llegenda de la Vella de l'Estany i, per tant, tindrà un mobiliari i decoració que recordi aquest personatge, com ara un embarcador o un colomar.

L'espai on fins ara hi havia els llibres i contes infantils es destinarà a les publicacions del Pirineu i també s'habilitarà una part per a videoconferències. Tot plegat amb el propòsit d'ampliar i millorar els serveis als usuaris.

El projecte d'ampliació de la biblioteca ha comptat amb un ajut de 400.000 euros de la Generalitat, a més d'aportacions de la diputació de Girona i de l'ajuntament puigcerdanenc.  
Així, doncs, a partir del 5 de juliol l'equipament reobrirà ja amb tots els espais en funcionament.

Parlen al vídeo:

M. ÀNGELS TERRONES, DIRECTORA BIBLIOTECA COMTAT DE CERDANYA