PUIGCERDÀ ACCELERA ELS TRÀMITS PER CONSTRUIR 134 HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL

PUIGCERDÀ ACCELERA ELS TRÀMITS PER CONSTRUIR 134 HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL AL SECTOR DE LA PEDRAGOSA. EN EL DARRER PLE ES VA APROVAR UNA MODIFICACIÓ DEL PLA PARCIAL D'AQUEST SECTOR PER PODER DESENCALLAR EL PROJECTE

El ple d'aquesta setmana de l'ajuntament de Puigcerdà ha aprovat definitivament la modificació del Pla Parcial del sector SUD-39, el del Camí de la Pedragosa, per possibilitar la construcció de 134 habitatges de protecció oficial. Concretament, seran 90 habitatges de règim general i 44 de preu concertat.
Amb aquest projecte l'ajuntament de la capital cerdana vol facilitar l'accés a l'habitatge als col·lectius més vulnerables.

La modificació del Pla Parcial ha consistit a redissenyar tres aspectes relacionats amb la superfície dels pisos i els garatges.

El proper pas serà treure a licitació la parcel·la perquè sigui un promotor qui executi les obres, pressupostades en uns 14 milions d'euros. L'equip de govern ha explicat que aquesta inversió no la pot assumir el consistori i que per això l'externalitzarà a un tercer. Qui fixarà els criteris per poder accedir a un d'aquests habitatges i en farà l'adjudicació, però, sí que serà el mateix ajuntament, a través de l'Oficina Local d'Habitatge.
Recordem que la urbanització del sector de la Pedragosa es va fer a principis del 2015 i que al mateix sector Ensenyament hi havia de construir la nova escola Llums del Nord. De moment, però, el projecte continua aturat.

Parlen al vídeo: DECLA 1: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ