LA BIBLIOTECA FUSIONA LLETRES I VINS A TREMP

Tremp tanca aquest divendres, 23 de febrer, la dotzena edició del cicle ‘Biblioteques amb Denominació d’Origen’, que fusiona el patrimoni vitivinícola amb la literatura.

La Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp posa en valor el patrimoni vitivinícola, en una fusió amb literatura. L’equipament s’ha sumat a la dotzena edició del projecte ‘Biblioteques amb Denominació d’Origen’. La proposta té per objectiu fomentar l’arrelament al territori, a la vegada que dona sortida al fons d’una temàtica en concret. 

La programació, que arriba a la recta final, ha comptat amb tallers de creació de còmic o clubs de lectura. Entre les novetats, hi ha un taller de pintura.

Enguany la proposta ha format part del projecte de dinamització comercial, Fem Pallars, per involucrar aquest sector en la vida cultural i l’activitat pública. La iniciativa ha pensat activitats per a totes les edats. 

El cicle tanca aquest divendres, 23 de febrer, amb una activitat adreçada als infants, titulada ‘L’hora del conte: contes amb pa, vi i sucre’. 

Parlen al vídeo:

LAURA FUSES, DIRECTORA DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL

ALBA MORÉ, REGIDORA DE CULTURA DE L’AJUNTAMENT DE TREMP