UNA CONFERÈNCIA ABORDA ELS RISCOS FISCALS DELS ESPANYOLS RESIDENTS A ANDORRA

El bufet i consultora Addwill ha organitzat una conferència sobre les prevencions i els riscos fiscals dels espanyols que resideixen a Andorra. La xerrada ha estat impartida per l’advocada especialista Stella Raventós.

L'advocada especialista en Fiscalitat Internacional, Stella Raventós Calvo, ha impartit una conferència titulada "Espanyols residents a Andorra: Prevencions i riscos fiscals al 2024". L’esdeveniment ha abordat les discrepàncies entre els sistemes fiscals d’Andorra i Espanya. També ha analitzat les precaucions necessàries per minimitzar els riscos associats a la residència andorrana. 

La xerrada ha comptat amb la presència d’una norantena de persones. Principalment s’ha adreçat a professionals del sector bancari i financer, assessors fiscals, gestors de patrimoni i a espanyols residents a Andorra, que vulguin traslladar-hi la seva residència. 

Raventós és experta en la matèria amb una extensa experiència professional. Actualment és presidenta del Comitè Fiscal de la Confederació Fiscal Europea i sòcia d’Addwill. 

La proposta, impulsada pel bufet i consultora Addwill, ha tingut lloc a la sala de conferències de la seu d’Andbank, a Escaldes Engordany.

Parlen al vídeo: STELLA RAVENTÓS, ADVOCADA ESPECIALISTA EN FISCALITAT INTERNACIONAL