L’AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL DONA SUPORT ALS PAGESOS

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat una moció de suport a la pagesia, presentada per Junts. El text ha rebut el suport de l’equip de govern i Esquerra. La Cup ha votat en contra perquè creu que no aporta solucions reals.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat una moció de suport a la pagesia, presentada per Junts. El text ha estat presentat per la regidora i ramadera, Urgell Isús, que adverteix de la necessitat de canvis per impulsar el sector. També ha destacat el malestar per la pressió que reben davant la crisi climàtica i la sequera. 

La CUP ha votat en contra de la proposta. Creuen que no aporta solucions reals. Recorden que ells van apostar per crear un centre de recerca de la llet i el formatge. 

L’equip de govern i Esquerra han votat a favor. El grup de l’oposició lamenta que el text no s’hagi consensuat abans entre totes les formacions.

Recordem que les darreres setmanes s’han viscut diferents mobilitzacions dels pagesos arreu de la comarca i el territori per fer visibles les seves reclamacions. 

Parlen al vídeo:

JORDI FÀBREGA, JUNTS PER LA SEU D’URGELL

NÚRIA VALLS, CUP

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU ‘DURGELL

FRANCESC VIAPLANA, ERC