LA BIBLIOTECA SANT AGUSTÍ EDITA UNA GUITA TEMÀTICA PER A L’INICI DE L’ESCOLA

La Biblioteca de Sant Agustí, a la Seu d’Urgell, ha editat per primera vegada una guia, amb una cinquantena de llibres, sobre l’inici de l’escola, el seu funcionament i les activitats extraescolars, per a totes les edats.

La Biblioteca Sant Agustí, de la Seu d’Urgell, ha editat per primera vegada una guia temàtica, amb una cinquantena de llibres, sobre l’inici de l’escola, les activitats extraescolars i el funcionament dels centres educatius. L’objectiu és que els més petits es familiaritzin amb l’escola, a través de la lectura, tot i que també hi ha propostes per adults, amb consells per afrontar l’inici del curs o fer els deures. 

L’equipament inicia l’activitat de l’últim trimestre d’enguany aquest divendres, dia 15, amb una hora del conte en anglès, per a infants d’1 a 2 anys. La següent activitat serà el dilluns, dia 18, amb la presentació del llibre ‘Libertad en los apalaches’. 

D’altra banda, en breu la Biblioteca incorporà nous documents. 

La Biblioteca ha començat a obrir en l’horari d’hivern, tot i que alguns dies només es podrà donar servei a la planta baixa. Les afectacions s’anunciaran setmanalment a través de xarxes socials. 

Parlen al vídeo: LOURDES ESTEVE, DIRECTORA DE LA BIBLIOTECA DE SANT AGUSTÍ