LA TERCERA PROMOCIÓ D’INEFC PIRINEUS COMENÇA EL CURS AMB UN RAID D’AVENTURA

La tercera promoció d’INEFC Pirineus ha participat en un raid d’aventura, dins les jornades de benvinguda, que han finalitzat aquest dijous, amb l’acte oficial d’inici del curs, amb representants de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

La tercera promoció d’INEFC Pirineus ha iniciat el curs, aquest dimecres, amb un raid d’aventura, organitzat per la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya. La proposta ha començat al Parc del Segre, on s’han format els equips i s’han dut a terme les primeres proves. Una part del grup ha començat amb una cursa al canal d’aigües tranquil·les i la resta al d’aigües braves. Seguidament han fet una cursa d’orientació al centre de la ciutat i la jornada ha finalitzat amb activitats nocturnes. 

El raid ha finalitzat aquest dijous, a l’Alberg. Posteriorment, l’alumnat s’ha desplaçat fins la pista polivalent, on els han rebut amb activitats de ball.  i s’ha dut a terme l’acte oficial de benvinguda, amb el parlament de representants del consistori, professorat i la direcció del centre educatiu, que han posat en valor la familiaritat d’INEFC Pirineus. 

Des de l’Ajuntament s’ha assegurat que es treballa per començar el més aviat possible les obres de l’edifici universitari. L

L’acte ha comptat amb la presència d’alumnat dels diferents cursos d’INEFC Pirineus, que compta ja amb més d’un centenar d’estudiants. 

Parlen al vídeo: 

SÍLVIA PUIGARNAU, DIRECTORA D’INEFC PIRINEUS

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGEL