LA CAIGUDA D’UNA PARET A ORGANYÀ TALLA UN CARRIL DE LA C-14

La caiguda de part de la paret d’una era ha obligat a tallar un carril de la C14 a Organyà. Els fets han tingut lloc aquest dimecres al matí i no s’han registrat danys personals.
La propietat de la construcció ha explicat, a aquest mitjà, que ja s’havien fet obres de reforç perquè feia temps que arquitectes municipals avisaven del perill d’esfondrament. L’ajuntament d’Organyà i la propietat esperaven el permís de la companyia de llum per poder tirar tota l’estructura a terra.

Fins al lloc de l’incident s’hi han desplaçat agents dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers. Tot i això, els tècnics estan avaluant la seguretat de la resta de l’estructura, per determinar si es pot reobrir del tot el trànsit. No es descarta que s’hagi de mantenir el pas alternatiu durant uns dies, fet que complicaria força el trànsit en plena Setmana Santa, tot i això el consistori confia que els treballs a la via acabin aquesta nit.

Fins el moment s’han fet els treballs d’enderroc de les zones més susceptibles de caure cap a la carretera. Mentrestant, s’està esperant a obtenir el permís per poder retirar els cables de telèfon i fibra òptica que passen per l’immoble, per tal de poder tirar la resta de l’edifici.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE ORGANYÀ