LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE ROBA PER A UCRAÏNA INICIADA A LLÍVA DESBORDA LES PREVISIONS

Desenes de persones de tota la comarca han respost a la campanya de donació de roba d'abric per a Ucraïna que va engegar fa només uns dies l'Associació de Veïns de Llívia. Des de l'entitat s'han vist desbordats per la gran quantitat de material que han pogut recollir: més de 500 caixes empaquetades. De fet, el punt de recollida inicial era el Casal d'Avis però, en veure la gran resposta solidària de la campanya, es va traslladar al local dels Frares.

Des de l'ajuntament han volgut agraïr la feina feta des del municipi.

Tot i que en un principi es demanava només roba d'hivern, finalment s'ha recollit roba a l'engròs i també aliments i material d'higiene personal.

L'organització de la campanya ha comptat amb la col·laboració d'una trentena de veïns i de veïnes de Llívia, que ha permès empaquetar totes les donacions. A aquest col·lectiu s'hi ha afegit també el grup de Puntaires de Llívia que han elaborat uns llaços solidaris per recollir fons.

Totes les caixes s'han carregat en un tràiler i aquest dimarts al vespre han marxat cap a una nau habilitada pel Consolat d'Ucraïna a Barcelona, des d'on es farà arribar a aquest país.

El material que no s'enviï a Ucraïna serà destinat a un grup de 50 persones refugiades que s'allotgen a un alberg a Torrelles de Foix.

Parlen al vídeo: 
ALBERT CRUÏLLES, PRESIDENT ASSOCIACIÓ VEÏNS L'ENCLAU DE LLÍVIA
ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA