MÉS DE 100 SOL·LICITUDS PER UN NOU PROJECTE DE MASOVERIA URBANA A OSSERA

Una família d’Ossera rep més de 100 sol·licituds per un projecte de masoveria urbana, en una casa abandonada des de fa més de dues dècades. Després de fer-ne una primera tria, prioritzant famílies amb fills, una trentena de persones visitaran l’habitatge durant els següents dies. 

L’habitatge necessita una primera inversió, pressupostada per uns 7.000 euros, per entrar-hi a viure. La casa consta de tres pisos sense la distribució feta, el projecte de la reforma es pactaria amb els propietaris, i alguns terrenys on es podria guardar un ramat o fer hort.
El lloguer de la casa serà a través d’un contracte de masoveria urbana. És a dir, no es pagarà un lloguer sinó que s’establirà un preu mensual a invertir en la casa.

Al nucli de Fórnols, el Marc Santaeulària, un jove solsoní, va instal·lar-s’hi fa poc més d’un any. Durant la primera nit, a mig desembre, va viure la primera nevada.
El Marc, fotògraf de professió, assegura que aquí se l’hi ha obert moltes portes, ha conegut molta gent i estar a prop de la natura li dona vida.
Després de més d’un any a Fórnols, el Marc, assegura que no troba a faltar res de la vida a la capital del Solsonès.