LA CAPITANA DEL CADÍ LA SEU, ARIADNA PUJOL, COMPLIRÀ LA SISENA TEMPORADA AL CLUB

Ariadna Pujol renova amb el Sedis Bàsquet i complirà la seva sisena temporada al Cadí La Seu, la segona com a capitana de l’equip, amb l’objectiu de trobar bones sensacions a la pista.

Ariadna Pujol i l’Associació Esportiva Sedis Bàsquet han arribat a un acord per seguir vinculats la següent temporada i complirà el seu sisè any al club. La capitana del Cadí La Seu buscarà trobar millors sensacions a pista després d’un passat estiu sense treball a causa d’una intervenció al genoll.
Pujol explica que vol seguir demostrant com és com a jugadora i com a capitana i és conscient que tornar a repetir una temporada com la d’enguany serà complicat però confia en que l’esforç i el caràcter els permetran veure bons resultats.
Des de la direcció del club asseguren que la renovació de la capitana era l’objectiu principal i primordial per mantenir la identitat de l’equip. Per la seva part, Jordi Acero, entrenador del Cadí La Seu, remarca que la jugadora ha estat molt important per l’equip les últimes temporades.
Ariadna Pujol és la primera peça confirmada del Cadí La Seu per la temporada 2022 – 2023.