NOVENA EDICIÓ DE LA FIRA DE PRODUCTORS DE L’ALT PIRINEU I L’OVELLA ARANESA

Arrós de Cardós ha acollit aquest diumenge la novena edició de la Fira de Productors del Parc Natural de l’Alt Pirineu i de l’Ovella Aranesa. El certamen pretén mostrar la riquesa que representen els productors que treballen a l’entorn del parc.

Arrós de Cardós s’ha omplert de visitants aquest diumenge amb motiu de la novena edició de la Fira de Productors del Parc Natural de l’Alt Pirineu i de l’Ovella Aranesa. El certamen pretén mostrar la riquesa que representen els productors que treballen a l’entorn del parc.

Durant tot el dia hi ha hagut parades de productors agroalimentaris i artesans que treballen a l'entorn del parc, així com d'entitats i projectes que hi tenen relació. També hi ha hagut activitats complementàries, com ara espectacles infantils, visites guiades a l'església d'Arrós, un dinar popular o un concurs de xolla a màquina i a tisora. Justament, un altre dels objectius de la fira és difondre la raça de l’ovella aranesa.

La fira l'organitzen el Parc Natural de l'Alt Pirineu i l'Ajuntament d'Esterri de Cardós, i es fa en el marc del Dia Europeu dels Parcs i la Setmana de la Natura de Catalunya.

Parlen al Vídeo: MARC GARRIGA, DIRECTOR DEL PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU