LA COMISSIÓ DE FESTES DE PUIGCERDÀ BUSCA NOUS VOLUNTARIS

La Comissió de Festes de Puigcerdà busca nous voluntaris i voluntàries que vulguin formar-ne part. Des de l'Ajuntament fan una crida sobretot als i les joves.

La Comissió de Festes de Puigcerdà busca nous voluntaris i voluntàries que vulguin formar-ne part. Per això ha fet una crida a través de les xarxes socials per tal d'animar aquells veïns i veïnes de totes les edats que vulguin participar en la coordinació dels actes festius i culturals de la Vila, com ara concerts, festivals de música, representacions teatrals o qualsevol activitat d'aquest tipus. 

Actualment la Comissió està formada per una desena d'integrants i, per això, necessita més persones que vulguin sumar-s'hi. Des del consistori han explicat que els agradaria que almenys un membre de cada entitat en formés part. Han afegit que animen sobretot als i les joves a involucrar-se en l'organització de festes i activitats culturals del municipi, per tal d'aportar una visió més fresca.

Des de la regidoria de Festes han recordat que formar part de la Comissió té avantatges exclusius, com ara conèixer els artistes que venen, veure l'organització dels actes per darrere o participar directament en l'elecció de les activitats. També han indicat que la tasta que desenvolupin els voluntaris és flexible, de manera que cadascú pot triar en quines propostes o èpoques de l'any vol participar. 

Aquells interessats poden posar-se en contacte amb la Comissió de Festes a través del seu perfil d'Instagram. A més, la setmana vinent tindrà lloc una reunió informativa