LA COPA DEL MÓN D’ESQUÍ DE MUNTANYA TANCA UNA NOVA EDICIÓ A BOÍ TAÜLL

El català Oriol Cardona ha aconseguit pujar al podi de les dues proves disputades, aquest cap de setmana, a la Copa del Món d’Esquí de Muntanya, a l’estació de Boí Taüll.

La Copa del Món d’Esquí de Muntanya tanca a l’estació de Boí Taüll amb l’actuació destacada del català Oriol Cardona. L’esdeveniment va començar dissabte amb la prova Esprint, una cursa individual que combina pujada amb pells, tram a peu amb esquís a l’esquena i una única baixada. Cardona ha aconseguit una tercera plaça. Els guanyadors de la prova han estat els francesos, Thibault Anselmet i Emily Harrop.. 

“He intentat creure durant tota la cursa que podia passar fins al final. És la primera vegada que he de mirar la foto finish. Hi ha hagut un gran nivell i la Marianna ha fet una gran cursa. Estic molt contenta que al final la meva companya Célia hagi pogut quedar tercera”

“Ha estat complicat per mi a les qualificacions de quarts de final però el meu estat ha anat en augment cursa a cursa i estic molt content amb aquest triomf. Ha estat una bona feina i l’equip francès ha estat en bona forma.”

La competició ha tancat diumenge amb la prova de relleus mixtos. Quinze equips han completat el recorregut, format per dues pujades i baixades, amb transicions i porteig. La parella nacional, formada per Ana Alonso i Oriol Cardona, ha aconseguit la plata, en la darrera transició. El resultat consolida la seva candidatura als Jocs Olímpics d’Hivern. Els vencedors de la modalitat han estat els italians Alba de Silvestro i Michele Boscacci. 

“L’any passat estàvem molt cansats durant la cursa ja que eren els Mundials, realment va ser una setmana llarga amb moltes proves. Avui afortunadament m’he sentit millor i he obtingut un molt bon resultat. ”

L’esdeveniment internacional ha comptat amb més de dues-centes persones implicades en la competició i un centenar de participants. 

Parlen al vídeo:

EMILY HARROP, GUANYADORA PROVA ESPRINT

THIBAULT ANSELMENT, GUANYADOR PROVA ESPRINT

ALBA DE SILVESTRO I MICHELE BOSCACCI, GUANYADORS PROVA DE RELLEUS MIXTOS