La Vall de Boí ha tornat a ser l’epicentre del trailrunning al Garmin Mountain Festival

L’organització del Garmin Mountain Festival qualifica d’èxit la nova edició i valora positivament els nous recorreguts i l’increment d’activitats, en el cap de setmana que la Vall de Boí es converteix en l’epicentre del trailrunning.

Oihana Azkorbebeitia i Raúl Ortiz han dominat les crestes de la Vall de Boí a la Garmin Epic Trail, de 42 quilòmetres, amb uns temps de 5 hores i 20 minuts i 4 hores i vint minuts, respectivament. El triomf de la cursa de 55 quilòmetres ha estat per Joaquín López i Judit Franch.
D’altra banda, Alain Santamaria i Mireia Ponts han estat els vencedors de la Garmin Mountain Festival, en la prova competitiva, de 24 quilòmetres i 1.900 metres de desnivell positiu. Pel que fa al recorregut de 12 quilòmetres, les primeres posicions han estat per Gael Álvarez i Maialen Muñoz.
L’organització de l’esdeveniment ha valorat positivament els nous traçats de la cursa i l’increment de les activitats del festival, que ha unit en un cap de setmana l’esport, la cultura i la gastronomia, a la Vall de Boí.
Durant les jornades esportives s’han programat classes de ioga, iniciació a la marxa nòrdica, tallers d’orientació i l’Epic Trail Youth, perquè els més petits també tinguin el seu espai.
L’organització ha definit d’èxit rotund la nova edició del festival a la Vall de Boí que ha acollit més de 2.500 participants, a banda de nombrosos visitants.