EL FESTIVAL DE JAZZ I FOLK ‘ELS SET INFERNS’ INCORPORA NOUS TALLERS

La segona edició del festival ‘Els set inferns’, que fusiona jazz i folk per revaloritzar la cultura i la música, programa 4 concerts i 6 tallers, aquest dissabte, 9 de juliol, a Bellestar.

El festival ‘Els Set Inferns’ encara la segona edició amb la voluntat de consolidar l’esdeveniment i ampliar l’experiència del públic, després de l’estrena l’estiu passat. El certament, dedicat al jazz folk del Pirineu, torna a la localitat alt urgellenca de Bellestar, en aquest cas el 9 de juliol. La nova edició del festival manté els objectius per revaloritzar la cultura i la música d’arrel, a la vegada que és un espai de trobada d’artistes emergents del territori.

El Festival també oferirà gastronomia de proximitat, una petita fira de cerveses artesanals i una mostra de cultura local.
El cartell d’enguany presenta quatre concerts i sis tallers, 3 dels quals es mantenen de la primera edició i tres novetats amb propostes de fusió de jazz i folk, una activitat infantil i un taller experimental.

L’organització del festival, juntament amb l’Ateneu de l’Alt Urgell i la llibreria ‘El Refugi’, han programat una jornada prèvia a la Seu d’Urgell, aquest divendres a la tarda, al Pati Palau.

Parlen al vídeo: JOSEP VILARRUBLA, ORGANITZADOR FESTIVAL ELS SET INFERNS