LA CORAL CERDANYA CANTA CELEBRA EL SEU 30è ANIVERSARI

La coral Cerdanya Canta celebra enguany el seu 30è aniversari. Per això aquests dies està preparant un concert especial que oferirà el diumenge 29 de maig al teatre del Casino Ceretà de Puigcerdà. Aquest dijous a la nit tocava assajar al mateix teatre, per comprovar la sonoritat de l'espai. Després de dos anys sense poder-se reunir per la situació sanitària, els il·lusiona poder tornar a cantar plegats.

El repertori que oferiran serà nou i se centrarà en cançons de bandes sonores de pel·lícules, ja que sempre tenen bona acollida entre el públic. En el concert dels 25 anys van cantar 25 cançons, però en aquesta ocasió en cantaran quatre, ja que han convidat les corals 'Vall de Ribes', 'La Violeta' de Centelles, 'Levare' de Sitges i Ribes i'A4Cors' de Puigcerdà.
La coral Cerdanya Canta està formada per una trentena d'integrans de tota la comarca i de totes les edats, des dels vint fins als vuitanta. La majoria són amateur, però tal com assegura la seva directora el més important 'és passar una bona estona'.
A banda d'aquesta, a la comarca hi ha quatre corals més: la Capella Santa Maria, A4Cors i la de la Residència de gent gran a Puigcerdà, una a Bellver, les Camilleres de Sallagosa -la més veterana- i la de la Tor de Querol.