LA CUP DE L’ALT URGELL LAMENTA L’INCOMPLIMENT DE TERMINIS EN EL PLE DEL CONSELL COMARCAL

La CUP de l’Alt Urgell lamenta que no es compleixin els terminis en la convocatòria del ple del Consell Comarcal i en l’entrega de documentació, que afecta la presa de decisions dels votants.

La CUP de l’Alt Urgell lamenta l’incompliment de terminis en la convocatòria del ple del Consell Comarcal que, segons expliquen, va ser anunciat amb tres dies d’antelació, enlloc dels vuit dies que estableix el reglament orgànic de l’ens. D’altra banda, la Junta General de IAUSA, l’empresa pública que gestiona els menjadors i el transport escolar, que es va celebrar a continuació del ple, també va ser convocada 7 dies abans, enlloc dels 15 dies obligatoris. 

El grup posa de manifest que les explicacions i la documentació sobre els punts a tractar no va ser entregada amb el temps suficient. Expliquen que alguns documents van arribar 24 minuts abans de l’inici de la reunió, tot i que el reglament estableix que s’ha d’enviar amb vuit dies d’antelació.

GISELA SELLÉS, CUP DE L’ALT URGELL

Des de la CUP alerten que la falta d’antelació posa en risc la representació dels votants i la presa de decisions, en un ple que tenia punts decisoris com la nova gerència, modificacions de pressupost o l’aprovació de convenis amb administracions públiques.