LA CUP PROPOSA MESURES URGENTS PER FER LA SEU D’URGELL MÉS RESILIENT AL CANVI CLIMÀTIC

La CUP proposa mesures urgents a la Seu d’Urgell perquè el municipi sigui més resilient al canvi climàtic, com un inventari de les emissions de CO2, un estudi sobre l’impacte de l’aeroport, doblar les zones verdes i reduir les superfícies pavimentades.

La CUP a la Seu d’Urgell proposa accions per pal·liar el context climàtic actual, ja que creuen que és imprescindible crear una estratègia per reduir les emissions. Des de la formació creuen que és urgent implementar mesures per ser més resilients al canvi climàtic i asseguren que els últims anys l’equip de govern ha dut a terme accions contradictòries, en aquest àmbit. 

La CUP proposa elaborar un inventari d’emissions de CO2 al municipi, per actuar en les zones més afectades; impulsar un estudi sobre l’impacte que l’aeroport Andorra – La Seu d’Urgell té en l’entorn, i doblar les zones verdes a l’àrea urbana. 

La formació també es compromet a planificar la reducció de les superfícies pavimentades per un millor drenatge de l’aigua i la disminució de la calor. 

Parlen al vídeo: PAU LOZANO, CUP LA SEU D’URGELL