COMPROMÍS PER TREMP APOSTA PER UN PLA DE MOBILITAT ADEQUAT ALS TEMPS ACTUALS

Compromís per Tremp es presenta a les eleccions municipals amb un programa on destaquen diferents propostes vinculades a cura de l’espai públic, ha que consideren que actualment és un aspecte que necessita moltes millores.

Compromís per Tremp es presenta a les eleccions municipals amb un programa on destaquen diferents propostes vinculades a tenir cura de l’espai públic, que consideren que actualment és un aspecte que necessita moltes millores.

També la revisió d’impostos està entre les seves prioritats, ja que consideren que l’IBI és molt elevat. Si bé no es garanteix que es pugui abaixar, sí que es buscarà bonificacions.

D’altra banda, posen èmfasi en qüestions socials, com vetllar per l’ampliació de places al centre de dia, fomentar que hi hagi el personal i serveis suficients als serveis sanitaris, donar espais a les associacions, crear un espai jove i potenciar la formació perquè reverteixi en el foment de l’ocupació, entre altres.

Aquestes imatges van ser enregistrades dilluns. Compromís per Tremp ha aturat la campanya durant els dos dies de dol per respecte a la mort del tinent d’alcaldia de Tremp, Antoni Flores. L’acte final és divendres al vespre a l’Espai cultural La Lira.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, ALCALDABLE PER COMPROMÍS PER TREMP