LA CUP RETORNA PART DELS SEUS INGRESSOS MUNICIPALS EN PROJECTES LOCALS

El grup municipal de la CUP, a la Seu d’Urgell, engega la segona edició de la campanya ‘Diners al carrer’ per retornar 5.000 euros dels seus ingressos, a finançar iniciatives locals d’entitats sense ànim de lucre.

El grup de la CUP a la Seu d’Urgell inicia la segona edició de la campanya ‘Diners al carrer’ per finançar projectes locals, a partir dels ingressos públics que rep la formació, per la seva representació institucional. En total es destinaran 5.000 euros a entitats sense ànim de lucre, provinents de la compensació econòmica que rep el grup municipal i els dos regidors que formen part del consistori.

Els projectes hauran de tenir finalitats solidàries, culturals, educatives, de suport a l’economia social, d’investigació, de cooperació o de defensa del territori. L’import màxim per a cada iniciativa serà de 1.000 euros i es finançarà fins a un 70% del cost total. La proposta s’haurà de dur a terme durant el 2023.

Aquests 5.000 euros formen parts dels 30.000 euros que el grup municipal de la CUP ha percebut durant aquesta legislatura, i que tal com estableix el codi ètic del partit, es destinen a la pròpia organització i a col·laborar en iniciatives de la societat civil.

Parlen al vídeo: XÈNIA ANTONA, CUP