UNA JORNADA SOBRE ASSOCIACIONISME CLOU EL CICLE DE SEMINARIS DE COMERÇ

El programa de dinamització comercial Fem Pallars ha tancat aquesta setmana el cicle de seminaris "Repensem el comerç, potenciem el Pallars”. S’han fet 3 sessions de diferents temàtiques a Isona, Tremp i la darrera a la Pobla de Segur, que ha estat dedicada a l’associacionisme.

El programa de dinamització comercial Fem Pallars ha tancat aquesta setmana el cicle de seminaris "Repensem el comerç, potenciem el Pallars”. Un espai per abordar de manera compartida els reptes als quals s'enfronta el comerç actualment, de manera general i també en l'entorn rural. Les sessions s’han dut a terme als migdies en un entorn distès i compartint àpat amb els companys de sector.

S’han fet 3 sessions de diferents temàtiques a Isona, Tremp i la darrera a la Pobla de Segur, que ha estat dedicada a l’associacionisme, i ha comptat amb una vintena de comerciants.

A més, aquesta sessió ha obert la porta a una campanya compartida aquest 2023 amb la Cabrerès Associació de Comerciants. Es farà una proposta conjunta amb el Comerç Associat de Tremp i l'associació Pobla Activa. Aquesta campanya comptarà amb el suport del projecte #FemPallars i dels Ajuntaments de la Pobla de Segur i Tremp.

Parlen al vídeo: LAIA FIGUERA, TÈCNICA DINAMITZACIÓ COMERCIAL TREMP