LA DIADA ESPORTIVA DE LA GENT GRAN RECUPERA LA PRESENCIALITAT A LA SEU D’URGELL

El següent dilluns, 8 de maig, es celebrarà la Diada Esportiva de la Gent Gran, que recupera enguany la presencialitat. La jornada comptarà amb classes de gimnàstica i ioga, entre altres. Les inscripcions es poden fer fins el 28 d’abril.

La Diada Esportiva de la Gent Gran es tornarà a celebrar presencialment, el següent dilluns 8 de maig, amb participants de la Seu d’Urgell i Andorra, al Palau d’Esports. La jornada començarà a dos quarts d’onze del matí, amb un acte de benvinguda de l’alumnat de l’Escola Pau Claris. Les primeres activitats esportives finalitzaran amb una classe de gimnàstica. 

La segona part de la diada comptarà amb un taller de moviments, una sessió de ioga i una sortida de marxa nòrdica. Com en edicions anteriors es celebrarà un dinar de germanor, a la pista polivalent. 

Les inscripcions a la jornada es poden fer fins aquest divendres, 28 d’abril, al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, al centre cívic el Passeig. 

La proposta és organitzada per la Regidoria de la Gent Gran de l’ajuntament de la Seu d’Urgell, amb la col·laboració del Servei Municipal d’Esports. 

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, REGIDORA DE GENT GRAN A LA SEU D’URGELL