LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA REFERMA EL COMPROMÍS PER INVERTIR EN EL NOU EDIFICI D’INEFC PIRINEUS

La Diputació de Lleida ha refermat el compromís per invertir 4 milions d’euros, en el nou edifici d’INEFC Pirineus, en una reunió de treball amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el qual preveu iniciar les obres l’estiu vinent.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del vicepresident, Agustí Jiménez, han realitzat la primera visita al Pirineu, del nou mandat. La primera reunió de treball ha estat a la Seu d’Urgell, amb l’alcalde, Joan Barrera, durant la qual han refermat el seu compromís per invertir 4 milions d’euros, en el nou edifici d’INEFC Pirineus, una vegada es tingui el projecte executiu. 

L’ajuntament preveu tenir el projecte executiu en tres mesos i si els terminis es compleixen les obres del nou centre universitari podrien començar l’estiu vinent. D’altra banda, la trobada també ha servit per tractar temes com les inversions per celebrar el Campionat del Món de piragüisme el 2027 i el nou centre residencial per a gent gran. 

Posteriorment, els representants de la Diputació s’han desplaçat fins l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bescaran, on han visitat el Molí, l’església de Sant Martí i el colomer medieval. 

Parlen al vídeo:

JOAN TALARN, PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL